matBUTIK

Med alla ingredienser som kan behövas för lyckad matlagning

Halalkött, inläggningar, kryddor med mera!

I Balkanbodens sortiment hittar du kryddor och charkprodukter från när och fjärran tillsammans med ett brett sortiment av svenska dagligvaror. I butiken möts du av en blandning av matkulturer. Vår önskan är att blandningen av matkulturer inspirerar våra kunder att prova något nytt. Vi jobbar mycket med demonstrationer och provsmakningar i butiken, samt tillhandahåller en stor mängd recept.

 

Vår specialitet är smakrika inläggningar med grönsaker, oliver, peperoni samt olika pickles och ajvar med mera. Goda färdigrätter och lokala delikatesser från olika länder samsas på hyllorna med basmati- och jasminris samt hundratals olika slags bönor och linser.

 

Vi har en hel vägg med mejerivaror där du kan välja mellan alla goda varianter på exempelvis färskost, fetaost, getost, flätost och halloumi. Vi har också yoghurt från olika delar av Europa, både krämiga varianter och drickvarianter. Här finns också ett klassiskt utbud av hårdost, mjölk grädde och smör.

Kontakt & öppettider

Vi vågar nästan säga att hittar du inte det du söker hos oss så finns det inte.

Vi har sökt bland Europas och Asiens många leverantörer för att hitta specialiteter från så många olika kulturer vi kunde hitta.

 

Våra fågelprodukter består av allt från hel fryst kyckling till filéer, hel höna, inkråm och hönsfötter, men också pärlhöna, anka, gås och vaktel.

 

Fisk och skaldjur av alla de slag från stora delar av världen har vi också, liksom färdigrätter, nötkött, lamm, får, fårhuvud och fårfötter samt olika slags inälvsmat.

Fråga oss! Finns det så finns det ofta på Balkanboden!